QlockTwo

Wandklokken

QLOCKTWO


De Qlocktwo Classic Klok van Marco Biegert en Andreas Funk is een adembenemend mooie klok waarbij de tijd letterlijk in woorden wordt weergegeven op het display. Nadat de Qlocktwo eenmaal opgemerkt is lijkt het onmogelijk om het oog er van af te houden.
De weergave van de tijd verandert iedere vijf minuten terwijl de tussenliggende minuten met kleine lichtpuntjes op de hoeken worden aangegeven. Qlocktwo zoekt zelf verbinding met de atoomklok in Frankfurt waardoor u er continu van uit kunt gaan dat de aangegeven tijd exact de juiste is.


De frontplaat van acryl is standaard leverbaar in diverse kleuren. Daarnaast is een frontplaat in RVS tegen een meerprijs mogelijk welke verkrijgbaar is in 4 matte kleuren, rood, wit, zwart en RVS. Deze variant kunt u vinden onder Qlocktwo Classic RVS Klok. Helemaal speciaal zijn de Creator's Editions in roest en goud: Qlocktwo Classic Gold en Qlocktwo Classic Rust.


Doordat de frontplaten magnetisch vast zitten en dus afneembaar zijn kan de klok naar wens voorzien worden van een front in een andere kleur. Losse frontplaten zijn afzonderlijk leverbaar.


De Qlocktwo wordt standaard geleverd met montagemateriaal voor aan de wand, en met transparante klosjes die het mogelijk maken de klok op een tafel of meubel te plaatsen.


Verkrijgbaar bij René Kahlé Juweliers aan de Brink 32a in Laren. Voor meer informatie: bel 035-5389550 of stuur een e-mail.

QlockTwo

27 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

27 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren