Over Ons

Teamfoto Kahle 2019

OMVANGRIJK AANBOD BIJ RENÉ KAHLÉ JUWELIERS IN HET PITTORESKE LAREN

Bij René Kahlé juweliers vindt u een breed assortiment Zwitserse horlogemerken en juwelen van gerenommeerde ontwerpers. Al jaren zijn wij een vertrouwd adres voor iedereen die op zoek is naar een mooi horloge of sieraad. Onze clientèle komt daarom van heinde en verre naar het pittoreske Laren waar wij vrijwel iedere wens in vervulling kunnen laten gaan. Het juweliershuis is eigentijds en modern, kent als geen ander de klassiekers en houdt een vinger aan de pols op het gebied van trends en nieuwe ontwikkelingen.

In het centrum hebben wij twee filialen aan de Brink. De zaak op nummer 22 biedt horlogemerken uit de wereld van de haute horlogerie aan, zoals IWC en Breitling én luxe juwelen van onder andere Ole Lynggaard en Pomellato. De uiterst interessante, maar betaalbare horloges en juwelen van bijvoorbeeld Longines en Bron kunt u vinden aan de Brink 32a.

Laren is het oudste dorp van ’t Gooi. Het typerende dorpsgezicht wordt bepaald door smalle, soms bochtige weggetjes en voeren u langs prachtige, rietgedekte panden.  Hoewel Laren niet groot is, heeft het wel een omvangrijk winkelaanbod. René Kahlé Juweliers is omringd door goede restaurants, gezellige terrassen, kledingboetieks en kunstateliers. Bovendien is Laren makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg A1.

Op loopafstand van de twee vestigingen is voldoende gratis parkeergelegenheid, mits u de blauwe parkeerkaart achter de voorruit legt.

Voor een persoonlijk advies of gewoon een goede kop koffie bent u altijd van harte welkom!