Tissot

Horloges

Tissot

Het plusteken in het Tissot-logo symboliseert de Zwitserse kwaliteit en betrouwbaarheid waar Tissot al sinds 1853 voor staat. De authentieke en toegankelijke horloges worden vervaardigd met hoogwaardige materialen, bieden geavanceerde functies en zijn voorzien van diverse nauwkeurige ontwerpdetails. Tissot doet hiermee zijn slogan “Innovators by Tradition” eer aan. De hoge kwaliteit van het merk wordt wereldwijd erkend, met verkooppunten in meer dan 160 landen.   

Tissot is uitgeroepen tot Official Timekeeper en Partner van vele wereldwijde evenementen zoals basketbal met de NBA en FIBA; fietsen met de Tour de France, La Vuelta, Giro d’Italia en de UCI Wereldkampioenschappen wielrennen; motorsport met MotoGPTM en het FIM World Superbike Championship; rugby met de RBS 6 Nations Championship, de European Rugby Champions en Challenge Cups; en nog veel meer naast de sporten ijshockey, schermen en rugby.

Verkrijgbaar bij René Kahlé Juweliers aan de Brink 32a in Laren. Voor meer informatie: bel 035-5389550 of stuur een e-mail.

Tissot

34 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

34 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren