Tirisi Moda

Juwelen

Tirisi Moda

MOMENTEEL WERKEN WIJ ACHTER DE SCHERMEN AAN DE INVULLING VAN DEZE PAGINA. BEZOEK ONS SNEL WEER OM DE COLLECTIE TE ZIEN.

De collectie van Tirisi Moda is trendy en stijlvol. Tirisi maakt voor de Moda collectie gebruik van de combinatie rose, wit -en geelgoud met sterling zilver. De sieraden zijn bezet met prachtige edelstenen, zoals maansteen, onyx, amethist en opaal. In verschillende sieraden heeft Tirisi Moda diamant verwerkt.

 Tirisi Moda staat vooral bekend om de met hand gemaakt soepel en zacht leer, welke dubbel om de pols gedragen wordt, en waar waar vele verschillende bedels aan bevestigd kunnen worden. Door de bedels en veel verschillende kleuren lederen armbanden is het mogelijk een geheel unieke armband samen te stellen. De bedels zijn van 18 karaats wit, geel-en rosegoud, gecombineerd met edelstenen en diamant. Door de verschillende kleuren lederen armbanden is de armband perfect te stylen bij ieder outfit.Naast de stijlvolle bedel armbanden bestaat de collectie van Tirisi Moda uit ringen, armbanden, colliers oorsieraden en tassen.

 

Verkrijgbaar bij René Kahlé Juweliers aan de Brink 32a in Laren. Voor meer informatie: bel 035-5389550 of stuur een e-mail.

Tirisi Moda
Geen producten gevonden voor deze selectie.